Logo Deel en eet

Op 31 oktober (Halloween), 6 december (Sinterklaas), 24 december (Kerstmis) en 31 december (Oudejaar) stellen we een ‘Deel-en-Eet’-menu voor, steeds voorzien in trendy porselein én inclusief borden en bestek.

Sinterklaas-Brunch
6 december

Menu (minimum 2 personen) – 37,5 EUR p.p.

Koffiekoeken, brood en beleg
Yoghurt – Granola – Fruit
Wentelteefjes – Ahornsiroop – Bacon
Soepje met pastinaak – Witloof – Appel
Crème van bloemkool – Rode biet – Zalm
Quiche met pompoen – Geitenkaas – Spekjes
Feestarchitect wafeltjes – Verse slagroom

Kindermenu – 15 EUR p.p.

Brood & koffiekoeken
zoet & hartig beleg
Lekkers van de Sint
Quiche ‘Lorraine’ met prei en spekjes
‘Feestarchitect’ wafeltjes – met liefde gebakken – Verse slagroom

Kerstmis & Oudejaar
24 december & 31 december

Bestel uw Deel & Eet Feestmenu en breid uit met hapjes, desserts en veel meer!
Mag het een beetje meer zijn?
Klik op ‘Bestel hier’ en ontdek alle gerechten, wijnen en aangepaste prijzen.

Om te starten

Keuze uit…

Winters aperitiefbord
Wildpaté – Uiencompote – Geroosterd rozijnenbrood
Camembert uit de oven – Ambachtelijk brood
Charcuterie & kazen – Gedroogd fruit

Amuses
Zalm – Komkommer – Radijs – bloemen
Gelakt buikspek – Zoete aardappel – Pickels
Bruschetta van donker brood – Blauwe kaas – Vijg

Oesters
Gegratineerde Zeeuwse Creuse

Deel & Eet Feestmenu

Voorgerechten
Carpaccio van coquille – Bloemkoolcrème
Eendenborst – Peperkoek – Mangochutney
Open ravioli – Wilde champignon – Spinazie
(Voor de kids: Tomatensoep met balletjes)

Hoofdgerechten
Tarbot – Gebrande prei – Pastinaak – Dashi
Hertenfilet – Pompoencrème – Aardpeer – Gratin Dauphinois
(Voor de kids: Hoevekip – Pompoencrème – Gratin Dauphinois)

Desserts

Keuze uit Tarte Tatin, Moelleux au chocolat, kaasplank, …
(Voor de kids: Ambachtelijk vanille-ijs)

BESTEL, KOM HET AFHALEN en GENIET

Bestel via ons Resengo platform en betaal online. U kan kiezen waar u uw bestelling kan afhalen, in Lokeren of in Destelbergen.